Tanden bleken

Thuis zorgvuldig tanden bleken

Bij HA tandartsen gebruiken wij een methode waarmee u zelf uw tanden thuis kan bleken. Dit is de meest effectieve methode; de gouden standaard binnen de tandheelkunde voor het bleken van tanden.

Bij deze methode worden op maat bleekbitjes gemaakt. Hiervoor maken wij bij de eerste afspraak afdrukken van uw gebit. De afdrukken worden opgestuurd naar een tandtechnisch laboratorium.  Na 5 werkdagen kunt u de bleekbitjes ophalen en krijgt u een uitgebreide instructie over het tandenbleken.

Het voordeel van deze methode, is dat de bitjes in de toekomst vaker gebruikt kunnen worden voor het opnieuw bleken van de tanden.

Wilt u graag uw tanden bleken?

Veelgestelde vragen

De tanden kunnen door het bleken gevoelig worden voor (koude) prikkels. Ons advies is om dan het bleken te pauzeren. Tegen deze gevoeligheid kunt u een tandpasta gebruiken voor gevoelige tanden.

Wanneer je de instructies van de tandarts opvolgt, is tanden bleken veilig. De richtlijnen in Nederland zijn streng voor de middelen die gebruikt mogen worden bij bleken. Hierdoor is de schade aan het glazuur beperkt.

Het advies is om tijdens de bleeksessie geen kleurstofhoudende producten te consumeren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Etenswaren met sterke kleur
  • Roken

Maak een afspraak bij HA Tandartsen in Groningen

Heeft u een vraag over de behandeling of wilt u een afspraak maken bij HA Tandartsen in Groningen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050 211 04 66 of maak eenvoudig online een afspraak door op onderstaande button te klikken. Nog geen patiënt bij ons? Schrijf u dan eerst in.

Tandartspraktijk Groningen

HA Tandartsen
Lopendediep 7
9712 NV Groningen
+31 (0) 50 211 04 66
info@hatandartsen.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag 09:00 – 17:00 uur
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten