Praktijkregels

Vergeet uw afspraak niet en kom op tijd

Na het plannen van de afspraak krijgt u een bevestigingsmail met de datum en tijd. 2 dagen voor uw afspraak krijgt u een herinneringsmail. Verder is het altijd handig om voor de zekerheid de afspraak in uw eigen agenda te zetten. De mails zijn namelijk een service en u kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Probeer verder altijd 5 minuten voor uw afspraak al aanwezig te zijn. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om u goed te helpen.

Afspraak annuleren

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren (op werkdagen) telefonisch geannuleerd te worden. Vergeet u een afspraak op tijd te annuleren, dan moeten we helaas kosten in rekening brengen. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering. De kosten zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd.

Geef een wijziging in uw gegevens door

Bent u verhuisd, heeft u een nieuw telefoonnummer of mailadres, bent u overgestapt van verzekeraar, geef dit dan aan ons door. Ook is het belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van veranderingen in uw gezondheid en medicijngebruik. Wij proberen er zelf ook op te letten dat deze gegevens in ons systeem kloppen, maar uiteindelijk bent u verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens.

Garantie

Over het algemeen wordt er voor tandartsbehandelingen geen garantie gegeven. Toch vinden wij dat bij kwalitatief goede zorg, behandelingen wel een minimale levensduur moeten hebben. Dit is per behandeling verschillend. Wij beoordelen per situatie of u in aanmerking komt voor een coulanceregeling.

Bent u ontevreden of heeft u een klacht?

Neem dan eerst contact met ons op. Wij nemen uw klachten altijd serieus en proberen samen tot een oplossing te komen. Mocht u er niet uitkomen met ons, dan kunt u een klachtenregeling treffen met de KNMT. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.knmt.nl/patienten/help-ik-heb-een-klacht

Gedrag

Wij vinden een rustige sfeer in onze praktijk erg belangrijk. Wij stellen het op prijs als u niet uw stem verheft of belt in de wachtkamer. Verder gaan we respectvol met elkaar om.